Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Fenerbahce Twente Maci Hangi Kanalda


Fenerbahçe Twente Maçı Hangi Kanalda

Fenerbahçe Twente Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Yayın Hakları

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı olan Twente karşılaşması, beIN SPORTS'ta canlı olarak yayınlanacak. Maç, 4 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayacak.

Dijital Platformlarda Yayın

Fenerbahçe-Twente maçı, beIN SPORTS Connect üzerinden de canlı olarak izlenebilecek. Aboneler, bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlarından maçı takip edebilecekler.

Maç Özeti ve Önemi

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne üçüncü ön eleme turundan dahil oluyor. Sarı-Lacivertliler, ilk maçta Twente'yi İstanbul'da ağırlayacak. Twente ise ikinci ön eleme turunda CSKA Sofia'yı eleyerek bu aşamaya yükseldi. Maç, Fenerbahçe için önemi büyük. Sarı-Lacivertliler, Avrupa kupalarına iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarına moral vermek istiyor. Twente ise Avrupa Ligi'nde daha fazla yol kat etmek için ilk maçta iyi bir sonuç almak istiyor.

Takım Haberleri

Fenerbahçe, Twente maçı öncesi eksik oyuncu sıkıntısı çekiyor. Sakatlıkları bulunan Miguel Crespo ve İrfan Can Kahveci, maç kadrosunda yer almayacaklar. Twente ise maç kadrosunda eksik oyuncu bulunmuyor. Hollanda ekibi, Fenerbahçe karşısında güçlü bir kadroyla sahaya çıkacak.

Sonuç

Fenerbahçe-Twente maçı, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı olarak büyük önem taşıyor. Maç, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'da beIN SPORTS ve beIN SPORTS Connect'ten canlı olarak yayınlanacak. Heyecanlı maçta Fenerbahçe, Avrupa kupalarına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.


Comments